Help, ik ben een kluizenaar

Al 6 maanden ben ik thuis voor onze lieve Billie. Daar komen nog 2 maanden bij en halverwege augustus start ik weer met werken. Ik heb echt enorm veel geluk gehad met mijn baan en de mogelijkheden, want veel eerder had ik voor mijn gevoel ook niet kunnen beginnen. Al met al heb ik best wel moeten wennen aan mijn nieuwe levensstijl. Inderdaad, die hashtag momlife. Ik had gedacht dat ik een moeder zou zijn die vanaf het begin af aan lekker sociaal als supermoeder overal op af zou gaan. Hup, kinderwagen of draagzak mee en go! Niks is minder waar… Ik werd een beetje een kluizenaar.

Dat hup met die kinderwagen lukte wel, maar dan wel alleen een rondje naar de supermarkt. Echt de stad in vond ik al een stuk spannender. Ook op visite naar vrienden en vriendinnen vond ik eigenlijk maar niks. Wat als Billie geen zin had? Honger kreeg? Moe werd? Ik zou er niks om moeten geven, maar dat deed ik wel.

Het zorgde er aan de ene kant voor dat mijn wereldje best wel klein werd. Ik was dan s’avond als mijn vriend thuiskwam niet altijd even gezellig. De positieve kant van het verhaal is dat ik en Billie een super team zijn geworden. We zijn de afgelopen tijd veel met zijn tweetjes geweest en ik heb het gevoel dat ik nooit iets heb gemist als het op haar aankomt.

Nu ik minder borstvoeding geef en Billie een stuk langer verzadigd is door een fles met schepjes, ben ik al een stuk relaxter. En goh, Billie dus ook! Afgelopen zaterdag zijn we zelfs even buiten de deur gaan lunchen. I know, dat klinkt misschien wel wat sneu, maar voor mij was het weer een stapje verder. Niet onbelangrijk, onze munchkin deed het zo goed! Nieuwsgierig tot en met, lekker spelen in haar reiswieg en zelfs nog even gesnurkt onderweg. Dus, is het alweer bijna weekend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s