About me

Goedemorgen!

Grote kans dat ik dit stukje in de ochtend aan het typen ben, mijn favoriete moment van de dag. Sinds de komst van mijn dochter, Billie, heb ik namelijk de kunst van het douchen korter dan 20 minuten ontdekt (ach, dat waren nog eens tijden) en het ontbijten in welgeteld 3 minuten.

Ik ben Tessy, 28 jaar en sinds het begin van 2018 behoor ik ook tot de volgers van de hashtag #momlife. Vaak ook met de nodige envy, want ik vind mijn nieuwe levensstijl stiekem best wel heftig.

Ik denk vaak met een fijn gevoel na over mijn zwangerschap en de bevalling en besloot laatst om dit op te schrijven. Niet wetende of dit nou echt zo interessant is voor de rest van het internet, maar ik ben sowieso fan van het verzamelen van foto’s en herinneringen en vond dit wel een mooi plekje om dat te doen.

Verder ben ik ook partner van, vriendin van, dochter van en zelfs docent Engels en zorgcoördinator van. Toch zal deze blog voornamelijk over het leven met een klein baby’tje gaan, omdat dit nou eenmaal een heerlijk aspect van mijn leven is. Let the mom blog begin!